interAlter op de BBB?

Ja, het is ook voor ons nieuw - maar het past eigenlijk heel goed! Deze inmiddels gerenomeerde horeca vakbeurs (BBB) heeft zichzelf tot doel gesteld, het succes van de (lokale) horeca te vergroten. En daarmee overlapt ze naadloos ook onze visie. Daarnaast vindt de meeste bedrijvigheid van de horeca vooral inpandig plaats - en laat dat nou nét ons vakgebied zijn. 

Echte schoonheid zit van binnen

Onder het mom "echte schoonheid zit van binnen" presenteren wij komende editie dan ook ons werk (binnen). En dát is voor ons nogal een dingetje. Want eigenlijk presenteren wij nooit ons werk, maar delen wij vooral onze mening en visie op zaken die relevant zijn voor onze clienten. gaan we aan de haal met onderwerpen als; robotisering van barpersoneel, tiny hotels, huiskamerrestaurants, en laten je weten hoe je als bedrijf kunt overleven in de hedendaagse populistische belevings-economie. We fantaseren voort op nieuwe ontwikkelingen, en projecteren ze in ons werkgebied. Soms tot in het absurde, en soms akelig dichtbij de werkelijkheid. (Maar nu dus niet).

Alhoewel ik niet kan beloven dat we helemaal stil zullen blijven, staan deze drie dagen vooral in het teken van reeds getoetste, en inmiddels doorleefde “binnenkanten”. We lichten uit hoe onze ontwerpen ontstaan zijn, waarom ze specifiek voor die zaak, voor die plek, of voor dat product, goed werken. 

wij werken direct vanaf de beurs

Daarnaast gaat ons werk gewoon door en staan we klaar om ook jouw verhaal aan te horen, om te schetsen, te ontwerpen en om jou te inspireren. Dus neem vooral je plattegronden mee, fotos, eerste ideeën - en schroom niet om een van ons aan te spreken op 8,9 en 10 oktober op de BBB in Maastricht.

Ben je toch benieuwd naar de laatste ontwikkelingen, hou dan ons blog in de gaten, of neem plaats in de bbb-academy op dinsdag 9 oktober om 14:40hr.