Trendanalyse: Echtheid en Authenticiteit

Ons Horeca landschap wordt bonter en diverser in de hedendaagse zoektocht naar echtheid en authenticiteit. Een hele mond vol… Maar wat is er toch aan de hand met onze gasten? Waarom ruilen ze en-masse haar hotelkamer in voor het logeren bij wildvreemden? En hoe werkt een huiskamerrestaurant? Hobbykoks vieren hoogtij, en is het wel verstandig om grappa te stoken op 6 hoog? Wat drijft deze nieuwe gasten naar de thuisbrouwers en zelfstokers? en veel belangrijker, waar gaat deze ontwikkeling heen, en hoe speel jij daar als ondernemer op in? 

Tijdens de komende editie van de BBB-Maastricht delen wij onze visie (en fantaseren wij er lustig op los). Ben je erbij?

  • Waar: BBB academy 

  • Wanneer: woensdag 10 oktober rondom 13:20 - 13:40 

  • Waarom: omdat je graag nadenkt over morgen, en liever kansen verkent dan beren omzeilt

  • Wie: ondernemers met lef, en vooral de “ik-wil-niet-hetzelfde-als-mijn-buurman”types.

roger haan is interieurarchitect en hoofd-fantasist bij InterAlter en spreekt dagelijks met ondernemers over de toekomst van hun bedrijf. Onlangs wonnen zij de Entree magazine hospitality award met het Kaboom hotel, en werden zij meerdere malen genomineerd omwille van hun omstreden ontwerpvisie.  Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen voor je bedrijf, en wordt je graag creatief geïnspireerd? Lees dan mee op ( www.interalter.nl/blog )