breinballon.png
mondkapjes in wyck?

mondkapjes in wyck?

Jajaja, er zal wat stof gaan oplaaien de komende periode. Dat heb je nou eenmaal als je met mergel loopt te sjouwen. Maar ondanks de geplande bouwkundige wijzigingen binnen dit rijksmonument, is het niet de fysieke verbouwing, maar de veelheid aan vergunningen en ontheffingen die het stof zal doen bewegen.

Je raadt het vast al; Maastricht krijgt er wederom een fenomenaal (sorry: mening) blurring project bij. Voor de leek, “blurring” is de term die gebruikt wordt bij het combineren van retail met een vorm van horeca. 
Een welkome verandering, in ons winkelschap, die structureel lijkt te worden. Groot warenhuizen hebben er al sinds jaar en dag baat bij. Dat het intussen verrassende combinaties teweeg brengt is te danken aan de steeds toenemende inventiviteit van onze ondernemers. Iets waar wij trots op mogen zijn! 

Zo ook hier - maanden na overleg, onderhandelingen en vergunningsaanvragen lijkt het er dan toch eindelijk op dat onze take-away-bouillonbar-met-leuk-winkeltje-en-doe-het-zelf-automaat-op-straat-concept nu eindelijk uitgevoerd gaat worden. 

Het is nog even wachten voordat u kunt genieten van de geur van verse bouillon in deze straat. Het ambtelijk apparaat beweegt wel, maar nog niet zo snel. Tot die tijd raad ik u aan om uw mondkapje gewoon nog even op te houden. Alvast excuses voor de overlast!

InterAlter interieurarchitecten ontwerpt spraakmakende interieurs voor de zakelijke markt. klik hier om erachter te komen of onze werkwijze ook bij jou past.

Limburgse gastvrijheid voor interieur Qbic Amsterdam

Limburgse gastvrijheid voor interieur Qbic Amsterdam

biertje bij de ogentest?

biertje bij de ogentest?