nieuw: 747-dubbeldeks-family-class-Auping-bedden voor Kaboom hotel (echt waar!)

Dit keer mochten wij wel een heel tof bed ontwerpen! Want geef nu toe, wie wil er nou niet in een 4 persoons stapelbed springen. Met je ouders? Uh….kan. Of juist met je vriendinnen - en waarom stoppen we bij vier? 6, 8, 24? - nog even babbelen met LBG hotels en Auping, en een heel nieuw hotelconcept is geboren. 422 Mensen in één ruimte, waarin de matrassen tussen de brandtrappen hangen en roomservice met kabelhaspels verloopt. 

Enfin, ik draaf door - dat gaan we dit jaar (vast) nog niet maken. Maar deze eerste 747-dubbeldeks-family-class-auping-bedden staan te pronken in het zojuist uitgebreide Kaboom hotel! Waarom ze dat doen vertellen ze graag zelf. En dat is nog lang niet alles dat uit deze duurzame samenwerking lijkt te komen! Daarover later meer…

interAlter

InterAlter ontwerpt bijzondere interieurs (en nu dus ook stapelbedden) voor de zakelijke markt en werkt voornamelijk voor ondernemers die zich durven onderscheiden. Het buro combineert interieurarchitectuur met slimme oplossingen en voegt daarmee op creatieve wijze waarde toe in de exploitatie. Heb jij ook zo’n gek idee als LBG hotels - en zoek je een partner in crime om het uitvoerbaar te krijgen? bel dan zeker even voor een kennismaking!

ps:

Er blijkt nog een bed op wielen rond te waren door het zuiden van Limburg. Wees gerust, deze variant is uitgerust met de zachtste matrassen van Auping - en is kreukelzone-technisch de winnaar van de "NCAP2018 rolling bed contest"!