Vergeet de bouwkundige inspectie niet!

De één ligt nachten wakker, waar een ander volledig vertrouwt op zijn buikgevoel. Sommigen raken gewoonweg verliefd op een plek - en volgen gewillig hun hartstocht - waar het nuchtere type zijn investering nauwkeurig afweegt tegen een potentiële resultaat.  
Welk type koper je ook bent, je wilt de beste prijs voor je investering.  En dat begint met precies te weten wat je koopt. Onze bouwkundige inspectie helpt daarbij .

Frans, onze steun en toeverlaat in techniek en bouwfysica gaat inmiddels regelmatig op pad voor ondernemers en particulieren, in hun zoektocht naar meer zekerheid. Jarenlang heeft hij als onafhankelijk schade expert, bouwkundige puinhopen mogen analyseren om te komen tot haar oorzaak (en daarmee vaak ook een verantwoordelijke). Daarmee loopt hij rond met een brok kennis en kunde waar wij zelf, maar inmiddels ook een groot deel van onze klanten, dankbaar gebruik van maken. Gewapend met een neus voor potentieel prutswerk en een allergie voor onvakkundige (doch vaak goedbedoelde) reparaties - inspecteert hij graag ook uw gebouw. 

Kent u iemand die in zijn euforie de zaken te rooskleurig beziet, of mag Frans zijn neus zelfs in uw eigen zaak steken? Check dan onderstaande link, of bel - voor meer informatie - Frans gewoon even zelf.

 

Contact
Frans Pijpers, bouwkundig ingenieur
frans@interalter.nl - O6-47697669

lees meer over interAlter