Kater? Het is zeker niet voor niets geweest

Een inmiddels met schmink besmeurd kussen lijkt zich aan je wang te hebben gehecht. Flarden film flitsen…  niet voorbij; ze flitsen gewoon.  Kijken alleen doet al pijn, terwijl je ogen langzaam wennen aan het licht. Een oorverdovend gesuis in je oor lijkt te synchroniseren met je hartslag. En met een beetje geluk vraag je aan de vreemde naast je waar je je precies bevindt…

Carnaval

Het blijft een geniale marketingstunt van die katholieken. Jammer dat het vasten erna een beetje erbij inschiet. De beloofde eieren met Pasen blijken minder te motiveren dan voorheen en misschien moeten ze dat vanaf volgend jaar eens gaan omkeren; 40 dagen vasten om daarna 3 dagen helemaal los te gaan (gevolgd door spek-met-ei uiteraard)!

NCAP

Hoe dan ook is er genoeg alcohol geplengd om de goden gunstig te stemmen - en we gaan daarmee zeker een goed bourgondisch jaar tegemoet. Niet alleen de lokale horeca en hotellerie hebben er baat bij gehad; de gehele interieur branche dankt je van harte. Carnaval, zoals je vast begrijpt, is toch een soort equivalent van de Euro-NCAP-crash-test. Maar dan voor interieurs. Het goede nieuws is dat we in het Zuiden inmiddels de hoogste standaard hebben weten te behalen op gebied van veiligheid en comfort (zoals je hebt mogen ervaren). Desalniettemin laat je ons toch niet geheel werkeloos achter - en mogen wij vandaag weer aan de slag om onze interieurs nog beter te maken! Wij danken jou dan ook dit jaar weer voor de getoonde inzet en je ongetemd enthousiasme. Alaaf!

Interalter

InterAlter ontwerpt bijzondere (en uiteraard ook steeds veiligere) interieurs voor de zakelijke markt en werkt voornamelijk voor ondernemers die zich durven onderscheiden. Het buro combineert interieurarchitectuur met communicatie tactieken en voegt op creatieve wijze waarde toe te in de exploitatie. Meer weten?