breinballon.png
Nieuw atelier voor hospitality design!

Nieuw atelier voor hospitality design!

De perfecte bedrijfsruimte vinden is nog niet zo gemakkelijk, laat staan een atelier. In ons geval; een gecombineerde tekenkamer annex maquette-werkplaats. Een plek waar wij ongestoord kunnen ontwerpen en experimenteren. En tegelijkertijd ook de plek waar wij onze klanten willen inspireren om anders te kijken naar wat ruimte is. Dan vraag je nogal wat van een potentiële lokatie! 

Wat wij zochten was een soort kantoor-met-smeerput-situatie… in een vuurtoren.  En die, zijn er weinig in Zuid-Limburg; vuurtorens…

Desalniettemin, vonden wij toch precies wat we zochten. Niet in rood met wit, maar in eikenhout en mergel. Vanaf 1 oktober hebben wij de bovenste regionen van kasteel Den Halder bezet. Het karakteristieke pand uit vijftien-nog-wat maakt deel uit van de verdedigingswerken van Valkenburg aan de Geul. Het hield jarenlang vooral gasten buiten de deur, om nu het centrum van hospitality design in Limburg te worden. Gelukkig stijgt het succes ons nog niet naar het hoofd en blaas ik gewoon graag hoog van de toren in mijn enthousiasme.

Benieuwd naar interAlter? Op 18 November openen wij de poort voor nieuwsgierige ondernemers en pottenkijkers, wees welkom!

 

waar: Kasteel Halder / Kerkstraat 31 te Valkenburg aan de Geul
wanneer: 18 November van 13 tot 16hr.

Opgeleverd: cafe/manger le Fernand

Opgeleverd: cafe/manger le Fernand

Carte blanche voor ontwerp hotel Mabi

Carte blanche voor ontwerp hotel Mabi