breinballon.png
Carte blanche voor ontwerp hotel Mabi

Carte blanche voor ontwerp hotel Mabi

City Centre Hotel Mabi krijgt een nieuwe jas!  En zoals u gewend bent van ons, betekent dat vooral dat het vanaf hier nog alle kanten op kan. The Sky is the Limit - alhoewel de welstand het daar dan weer niet helemaal mee eens is.

Ons onderzoek naar wat de nieuwe Mabi moet worden, is inmiddels in volle gang. Het voormalig Cinema/Theater werd eerder al herbestemd tot karakteristiek vier sterren hotel - en is onlangs aangekocht door de La Bergère Group, onze partner in bijzondere hospitality concepten.

Waar we aan denken kan ik nu echt nog niet vertellen. Ontwerpen vanuit een operationeel hotel geeft ons de mogelijkheid te onderzoeken, te analyseren en te testen in real life situaties. En dat doen we nu vooral. Onze ideeën blijven hierdoor niet hangen in hypothetische voorstellen, maar worden daadwerkelijk getoetst en onderbouwd. Een must, aangezien elk nieuw hotel eigenlijk niet meer dan een prototype is. 

We hebben inmiddels (een soort van) carte blanche en de lat ligt hoog!
We houden je op de hoogte!

Nieuw atelier voor hospitality design!

Nieuw atelier voor hospitality design!

Limburgse gastvrijheid voor interieur Qbic Amsterdam

Limburgse gastvrijheid voor interieur Qbic Amsterdam