breinballon.png
Limburgse gastvrijheid voor interieur Qbic Amsterdam

Limburgse gastvrijheid voor interieur Qbic Amsterdam

Daar sta je dan aan de Zuid-As, met je zachte G. In een hotel waar maatwerkpakken en backpacks elkaar in rap tempo afwisselen. Waar koffiekopjes continu verschoven worden om plek te bieden aan het landschap aan mobiele electronica dat de tafel siert. En waar iedereen net een pas sneller lijkt te lopen dan wij. 

Qbic hotel Amsterdam onderging in de laatste paar maanden een metamorfose. Het oude interieur maakte plaats voor een totaal nieuwe beleving - geheel in overeenstemming met de hernieuwde huisstijl, en het gelijknamige hotel in Londen.

Qbic, bekend om haar award-winning plug-and-play-slaapcabines, is gelegen midden in het zaken centrum van Amsterdam. Desalniettemin biedt ze ook onderdak aan hippe stedentrippers en andere niet strikt zakelijke gasten. En daarin schuilt ook direct de opgave van dit interieur. Het bieden van een ruimte waarin zowel de zakelijke gast als recreatieve stadsbezoeker zich zo vrij voelt dat ze zelf haar koffie uit de keuken haalt. Wellicht zelfs voor elkaar…  Een stukje Limburgse gastvrijheid dat wij met veel plezier hebben ingebouwd in het bont gekleurde Amsterdam!

InterAlter interieurarchitecten ontwerpt bijzondere interieurs voor de zakelijke markt. Wij werken voornamelijk voor ondernemers die zich willen onderscheiden van de concurrentie. Wij bestaan uit een vast team interieurarchitecten en bouwkundigen dat graag werkt met wisselende externe talenten. Ons buro is daardoor een dynamische werkplek waar een steeds groter wordende groep creatievelingen meewerkt aan de meest uiteenlopende projecten. 
Voor dit specifieke project hebben wij de eer gehad om samen te mogen werken met Ffoon voor de volledige styling interieur van het interieur.

 

Carte blanche voor ontwerp hotel Mabi

Carte blanche voor ontwerp hotel Mabi

mondkapjes in wyck?

mondkapjes in wyck?