Opgeleverd: The Broth Bar

Eindelijk mochten ze open gaan; ons ontwerp voor een take-away-bouillonbar-met-leuk-winkeltje-en-doe-het-zelf-automaat-op-straat-concept. The Broth Bar is een nieuw soort mengvorm tussen keuken, winkel en restaurant. En zo is ze ook vormgegeven; best kans dus dat je dus even opzij moet voor een horde winkelende foodies, terwijl je heerlijk onderuitgezakt midden in het gangpad bleek te zitten. Om een teveel aan mogelijke collisies te voorkomen hebben we er uiteindelijk wel een beetje structuur in gebracht. Maar het blijft een raar gezicht als de caissière in de soep staat te roeren, welke overigens overheerlijk smaakt!    

Dit was enkel mogelijk dankzij het lef, de oprechte interesse maar vooral de ontembare passie van die jongens van interAlter
— — Charlotte van Loo - Chef en zaakvoerder bij The Brothbar

lees hier onze blogs over The Broth Bar:
"the broth bar: zelfs de caissière staat in de soep te roeren" /gepost: September 2017
"mondkapjes in Wyck?" /gepost: Augustus 2016
"blurring?" /gepost: November 2015

Wil je zelf gaan proeven? check dan hier de webpagina van The Broth Bar, voor openingstijden, reserveringen en route.