BBB Maastricht en interAlter slaan handen ineen

Het persbericht van vorige week verklapte al een hoop; horeca beurs BBB en interAlter interieurarchitecten slaan de handen ineen. Dit wordt een hele bijzondere en energieke samenwerking die niemand had zien aankomen!


beste beursstand

Afgelopen jaar won interAlter de prijs voor beste Beursstand tijdens de expo. Ze trok na afloop haar stoute schoenen aan en klopte aan bij de organisatie; "Haai, beursbinken - leuk hoor die expo, maar eigenlijk is dit gewoon een heel groot pop-up-interieur - mogen wij mee denken?" was ongeveer de strekking van het verhaal. Na drie maanden elkaar inspireren leidde dit tot een hele nieuw opvatting over wat een expo (anno nu) eigenlijk zou kunnen worden.


besmettelijk

Of dat model vervolgens rendabel is, of bezoekers hierop zitten te wachten en of standhouders hier gelukkig van gaan worden weten we nog niet. Maar ons enthousiasme is besmettelijk en een pilot werd in het leven geroepen. In het klein, en in nauwe samenwerking met een aantal exposanten mogen we een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de komende editie:

"Folie-a-deux"; kortweg een gedeelde psychische aandoening, dat net als ons enthousiasme hoogst besmettelijk is. Dus wees voorbereid op een herziene blik over de binnenkant van jouw horeca zaak en maak je klaar voor morgen. We trekken de gevestigde orde in twijfel, en huldigen pioniers op gebied van innovatie, duurzaamheid en creativiteit. We mengen een cocktail van kunst, kitch en standaard productiemodellen tot een bizar kijkje in het bourgondisch ondernemerchap van wat komen gaat. We hopen oprecht je te verwarren, en een kleine afwijking te creeeren in je maalstroom.


goed om te weten

Heb jij ook iets nieuws in non food land te melden, dat interessant is voor de horeca? Laat het ons dan zeker weten via ikhebookietsnieuwstemeldenvoordebbb@interalter.nl

BBB2019 vindt plaats op 7,8 en 9 oktober in de centrale hal van het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC). De beurs is een platform waar horeca-vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken kunnen doen. (en vanaf nu dus ook volledig de weg kwijt raken)