Opgeleverd: SAP Juice Bar

ontwerp: SAP juice and bagelbar
Maastricht, 2016

InterAlter mocht het interieur van deze nieuwe hotspot ontwerpen en kreeg daarin de nodige vrijheid en vertrouwen. Het ontwerp is gebaseerd op het idee van een versmarkt - waar een enorme hoeveelheid groente en fruit (ja, groente!) kleurrijk en fantasievol aan je wordt gepresenteerd middels een nieuw ontworpen wandmeubel. En net als op de de markt, is je display je voorraad. verser, en eerlijker bestaat niet. Alle benodigde ingrediënten zijn binnen handbereik in die veertien meter lange wand. En het werkt! Ik zie gasten letterlijk de gewenste groente en fruit aanwijzen, waarna ze vrolijk toekijken hoe hier langzaam vers sap uit geperst wordt - langzaam, want langzaam juicen, heb ik me laten vertellen, geeft de beste smaak.