breinballon.png
De magazijnen staan open bij Magazzino in Wyck.

De magazijnen staan open bij Magazzino in Wyck.

magazzino

“Het ontwerp voor het interieur van de outlet van ‘Bastiaans Exclusieve Schoenmode’ in Maastricht was in meerdere opzichten een uitdaging. Want hoe richt je een outlet in van een zaak met luxe Italiaanse merken uit het hogere segment zonder verlies van klasse? En hoe krijg je dat in vier weken voor elkaar? 

Ik wilde een winkelbeleving ontwerpen, iets aparts, iets dat absoluut niet op het internet te beleven valt, een reden om de stad in te gaan! Uiteraard moest de outlet de exclusieve uitstraling krijgen die ze verdient; warmte en klasse, zodat klanten zich verbaasd afvragen ‘is dit een outlet?’ Dat ze de winkel ineens in een heel ander perspectief zien.

In deze luxe outlet worden de modellen van het vorige seizoen verkocht en met mijn ontwerp wil ik de bezoekers van de outlet het gevoel geven, dat ze in het magazijn van Bastiaans mogen kijken. Dat ze even mogen neuzen tussen de maatjes die zijn blijven staan. Overigens rouleert de collectie; een week later ziet de winkel, het magazijn, er weer heel anders uit. Een goede reden om eens vaker een kijkje te komen nemen.”

Bastiaans: “Toen Roger het ontwerp presenteerde, vond ik het eerst wat vreemd. Nu de winkel klaar is, zie ik hoe vernieuwend en verfrissend het idee is. Het product wordt mooi gepresenteerd en de reacties van klanten zijn heel positief. Ik ben erg tevreden!”

kroonluchters voor fashion store

kroonluchters voor fashion store

hotel om te slapen, de stad faciliteert.

hotel om te slapen, de stad faciliteert.