breinballon.png
hotel om te slapen, de stad faciliteert.

hotel om te slapen, de stad faciliteert.

limburger over hotel.jpg

Achter de schermen ben ik al maanden druk bezig met de inrichting van het nieuwe hotel van La Bergère Group. Veel mag ik er nog niet over kwijt, maar het is een geweldige uitdaging waarin ik mijn creatieve talenten kan laten zien. Een unieke kans voor een jonge interieurarchitect als ik. Lees hieronder het artikel in Dagblad de Limburger.

Het traject is begonnen in november 2013, toen ik mijn originele interieurvoorstel aan de directie van La Bergère Group mocht presenteren. Hierin liet ik zien hoe context, locatie en beleving verenigd kunnen worden. Uitgangspunt daarbij was dat de hedendaagse interieurs wel iets nieuws, iets ‘fris’ kunnen gebruiken, zonder dat daarbij de authenticiteit van het gebouw uit het oog verloren wordt. Een visie die ik overigens in veel van mijn ontwerpen mee neem.

Het voorlopige ontwerp is goed gekeurd en samen zijn wij nu druk bezig met het uitwerken van een definitief plan. De combinatie van de kennis en kunde van de medewerkers van La Bergère Group en mijn enthousiasme, spontaniteit en continue stroom aan creatieve ideeën, heeft al een aantal bijzondere en zeer goed uitvoerbare concepten opgeleverd. Een geweldige samenwerking dus!

De magazijnen staan open bij Magazzino in Wyck.

De magazijnen staan open bij Magazzino in Wyck.

nieuwe toekomst voor industrieel erfgoed

nieuwe toekomst voor industrieel erfgoed