De sportschool als inspiratiebron

Massaal lijken we het onderwerp te mijden, maar; meer sporten, tijd maken voor jezelf en afvallen waren de drie meest genoemde voornemens voor het nieuwe jaar. En aangezien al die extra zuurstof in je hersenen de creativiteit stimuleert ontkwamen ook wij er niet aan. Vanaf januari bezoeken we dan ook wekelijks de lokale sportschool, en niet zonder resultaat!

Sportief

Gewapend met kladblok, meetlat en camera analyseren wij daar, met de grootste nauwkeurigheid, sporters en instructeurs. Welke oefeningen worden er gedaan? Hoeveel ruimte neemt dat in beslag? Welke attributen heb je hiervoor nodig en wat vergt dat van de omgeving en het klimaat? Een heel (sportief) karwei - en inmiddels gaat er een nieuwe wereld voor ons open. Waarin termen als kettlebells, cross-fit en core-stability niet meer onbekend zijn. Het lijkt er zelfs op dat ook wij strakker in ons vel zitten. 

Voornemens

Nu januari bijna voorbij is durf ik wel te stellen dat ons voornemen om sportiever te ontwerpen, lijkt te lukken. Onder andere de nieuwe accommodatie van sportschool Vhealth in Valkenburg is onderwerp van onze aandacht. Of het behang daar van Spandex wordt, en vloeren van gerecyclede sportschoenen, kan ik nog niet bevestigen - maar zeker is dat wij, daar verworven kennis, ook in andere interieurs gaan gebruiken. Want soms heb je gewoon even wat ruimte nodig, wil je stoom afblazen, of juist keihard meters maken - dat geldt op de sportschool, maar zeker ook op kantoor, in de horeca of gewoon in de bedrijfskantine.
En zo helpen we je toch een beetje, zij het indirect, die voornemens te realiseren. Graag gedaan!

Interalter

InterAlter ontwerpt bijzondere (en dus zeker ook sportieve) interieurs voor de zakelijke markt en werkt voornamelijk voor ondernemers die zich durven onderscheiden. Onlangs sloten wij een pact met een groep sociaal psychologen en zoeken we regelmatig contact met marketeers en future trend analisten om zo te kunnen werken aan de interieurs van morgen.