breinballon.png
Veel-meer-voudig interieurontwerp voor Raadzaal Valkenburg

Veel-meer-voudig interieurontwerp voor Raadzaal Valkenburg

Wauw, wat een kans! InterAlter interieurarchitecten mag de nieuwe Raadzaal van Valkenburg aan de Geul ontwerpen! Een Waanzinnige eer, waarin we naast de gevraagde modernisering (techniek, audio, luchtbehandeling, akoestiek etc…) hebben gepleit voor een veel-meer-voudig-gebruik dan gebruikelijk. 

Allereerst als “Raadzaal”, uiteraard. Maar daarnaast zeker ook als trouwzaal. Dat gebeurd immers al. Maar nu geef je als vers verliefd stelletje het Ja-woord in een, je raadt het al; “Raadzaal”. Lees: in een weinig intieme, en vooral, formele ruimte. Niet helemaal hetgeen dat past in het beeld van trouwen in een romantisch vestingstadje in het Zuiden van Limburg.

Daarbij genomen dat de Gemeente zelf ‘Valkenburg-als-trouwstad” al sinds 2010 onderwerp maakt van haar agenda - leek ons dit de ultieme kans om beide agenda punten ineens af te tikken. Een aanpak die onze opdrachtgever zeker kon waarderen.

En wees niet ongerust, daarnaast zal de zaal zeker ook nog worden gebruikt voor een veelheid aan lokale volksfeesten, doet ze dienst als pop up restaurant, worden er helden gehuldigd en medailles uitgereikt. Allemaal met hun eigen ruimte programma dat wij op de een of andere manier zullen moeten inbouwen in ons veel-meer-voudig-ontwerp. Wij kunnen niet wachten om te starten met deze klus!

inter/Alter

InterAlter interieurarchitecten ontwerpt bijzondere interieurs voor de zakelijke markt en werkt voornamelijk voor ondernemers die zich willen onderscheiden. Het buro combineert interieurarchitectuur met marketing tactieken en weet zo de commerciële belangen van hun klanten te omarmen. Lees meer over interAlter op de webpagina

Haute Friture: en dat werd tijd!

Haute Friture: en dat werd tijd!

(offline) reclame actie gestart!

(offline) reclame actie gestart!