wie zijn wij?

interAlter is gevestigd in het Valkenburgse Kasteel Den Halder. We zijn een energiek, licht chauvinistisch en vooral enthousiast ontwerpburo voor interieurs, meubels en (beurs)objecten. We werken voornamelijk voor lokale ondernemers, bedrijven en gemeenten en gebruiken onze creativiteit in hun voordeel. 

Sinds de start van ons bedrijf in 2015 zijn we meerdere malen genomineerd voor nationale interieur- en designprijzen. Recent nog bekroond met de "Entree Magazine Hospitality award voor het beste hotel concept". En mochten we onder andere juryvoorzitter zijn voor de prestigieuze ARC awards, en de Finest Interior Awards.


even voorstellen

 
Roger Haan  Interieurarchitect & werkbouwkundige   read more…

Roger Haan
Interieurarchitect & werkbouwkundige

read more…

Frans Pijpers  interieurarchitect & bouwkundige   read more…

Frans Pijpers
interieurarchitect & bouwkundige

read more…

 
Marion Pijpers  office manager   read more…

Marion Pijpers
office manager

read more…

Ruben  architectonisch vormgever   read more…

Ruben
architectonisch vormgever

read more…

Floor Kruitz ruimtelijk vormgever  read more…

Floor Kruitz
ruimtelijk vormgever

read more…

Sinds de start van ons bedrijf in 2015 zijn we meerdere malen genomineerd voor nationale interieur en designprijzen. Recent nog bekroond met de "Entree Magazine Hospitality award voor het beste hotel concept". En mochten we onder andere juryvoorzitter zijn voor de prestigieuze ARC awards, en de Finest Interior Awards.

De BNI is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland. Een kleine vierhonderd interieurarchitecten zijn lid van de BNI. Zij hebben een erkende opleiding gedaan, staan ingeschreven in het architectenregister en hebben minimaal drie jaar praktijkervaring. Door hun lidmaatschap hebben zij zich verbonden aan de gedragsregels zoals die door de vereniging zijn opgesteld. Opdrachtgevers die met een BNI-lid in zee gaan, kunnen vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten. Een BNI-interieurarchitect is een professional.