interAlter interieurarchitecten anno nu

/ interAlter zelfst. naamw. (m.) Uitspraak: [ɪŋtəɾ’ɑltəɾ]

Het stadium tussen een “wel ok” en “waanzinnig”, tegelijk met het besef dat het anders moet. Rigoureus anders.

interAlter is gevestigd in het Valkenburgse Kasteel Den Halder. We zijn een energiek en vooral enthousiast ontwerpburo voor interieurs, meubels en (beurs)objecten. We werken vooral voor ondernemers, bedrijven en gemeenten en gebruiken onze creativiteit in hun voordeel.

Vanuit ons atelier werkt een vast team interieurarchitecten, communicatiespecialisten en bouwkundigen samen met wisselende externe talenten.

  • Roger Haan (interieurarchitect en werktuigbouwkundige) ;

  • Frans Pijpers (interieurarchitect en bouwkundig ingenieur);

    Frans blinkt uit als meerdere disciplines elkaar kruisen. Zijn vermogen om creativiteit en analytische vaardigheden te combineren definiëren hem als echte probleemoplosser. Geen ontwerp vraag is te groot om aan te pakken - uiteindelijk blijft het een puzzel - en altijd achteraf logisch. “Als bouwkundig ingenieur vraag ik mij altijd af hoe dingen slimmer kunnen. Ik houd van van de regels die bij het werk horen: verzekeringen, contracten en licenties. Wat ik nog leuker vind, is spelen met die regels, door ervoor te zorgen dat de werkgever niet tegen mij werkt, maar met mij werkt - en dus met mijn klanten”.

  • Ruben Buter (architectonisch vormgever)

  • Floor Kruitz (ruimtelijk ontwerper)

Sinds de start van ons bedrijf in 2015 zijn we meerdere malen genomineerd voor nationale interieur en designprijzen. Recent nog bekroond met de "Entree Magazine Hospitality award voor het beste hotel concept". En mochten we onder andere juryvoorzitter zijn voor de prestigieuze ARC awards, en de Finest Interior Awards.

interAlter is aangesloten bij de BNI. De BNI is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland. Een kleine vierhonderd interieurarchitecten zijn lid van de BNI. Zij hebben een erkende opleiding gedaan, staan ingeschreven in het architectenregister en hebben minimaal drie jaar praktijkervaring. Door hun lidmaatschap hebben zij zich verbonden aan de gedragsregels zoals die door de vereniging zijn opgesteld. Opdrachtgevers die met een BNI-lid in zee gaan, kunnen vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten. Een BNI-interieurarchitect is een professional. 

 

thumb_IMG_0426_1024.jpg

gewoon binnenlopen?

interAlter interieurarchitecten
Kerkstraat 31
6301 BX te Valkenburg a/d Geul
Atelier@interalter.nl
+31 (0)43 - 311 83 41