Je bent op zoek naar een interieurarchitect?

Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe “look-and-feel” of een compleet interieur, en indien gewenst regelen we graag de hele verbouwing voor je. 

Bijzondere interieurs

Het liefst ontwerpen wij hele bijzondere ruimtes voor jouw gasten. Plekken die je nooit meer vergeet, hotelkamers die je niet meer verlaten wilt of restaurants waar je eeuwig wilt na-tafelen. we ontwerpen ontmoetingsplekken en forceren interactie. We beïnvloeden graag nietsvermoedende passanten en hebben een broertje dood aan alles dat standaard is.

Wil je graag een keer vrijblijvend kennismaken. Je eigen ideeën op tafel komen leggen, of heb je een acute vraag? neem dan zeker contact op.

Wil je meer weten over het proces, weten wat het kost, of eerst even onderzoeken of wij wel een geschikte partner zijn? Blader dan zeker even door ons portfolio, of vergroot je kennis middels ons blog

 
 
Darq-IA-5.jpg

Waarom zou je kiezen voor interAlter?

Onze clienten zijn daarin heel verschillend. Waar de één alleen maar een technische keuring of financiële haalbaarheids-check nodig heeft, kan een ander gemakkelijk voor een compleet horeca concept bij ons terecht…

Wellicht ben je al geholpen middels de tips in ons blog

Ons blog is niets anders dan een plek waar wij al onze ideeën, meningen en ervaringen botvieren. Soms gaat dat over hele pragmatische zaken zoals de hoogte van je bar of de hoeveelheid tafels in een restaurant. Maar we bespreken ook onderwerpen als duurzaamheid en connectivity. Kortom, zeker de moeite om even doorheen te spitten als je zelf even ten einde raad bent.

Portfolio

We zijn jong, maar niet helemaal nieuw. Inmiddels zijn er al heel wat gave projecten voorbij gekomen die we graag met je delen. Zoals je zult zien zijn we niet direct stijlvast - en zijn we wars van dertien-in-een-dozijn projecten!

 
 

Interieurarchitecten anno nu

In onze unieke aanpak combineren wij communicatie strategieën met ruimtelijk inzicht en een bulk aan bouwkundige kennis. Een hele nieuwe manier van ontwerpen waarin we enerzijds bezig zijn met aandacht genereren, en vast houden – terwijl we ons aan de andere kant bezig houden met de meer functionele eisen en wensen van de exploitant (en wetgever).
Een aanpak die ons, en onze klanten geen windeieren heeft gelegd.

Sinds de start van ons bedrijf in 2015 zijn we meerdere malen genomineerd voor nationale interieur en design prijzen. Recent nog bekroond met de "Entree Magazine Hospitality award voor het beste hotel concept". En mochten we onder andere jury voorzitter zijn voor de prestigieuze ARC awards, en de Finest Interior Awards.

 
logos-awards.png