breinballon.png
Voornemens, beste ondernemer?

Voornemens, beste ondernemer?

De tijd van de vrijwillige zelfkastijding is weer aangebroken. Bijna geen mens die de telling van onze godsdienst niet gebruikt om daar haar goede voornemens aan te koppelen, om ze vervolgens in de derde week van Januari per abuis te doen vergeten (indien niet eerder). En waar gaat het dan over? Materiële zaken, fitheid of je carrière?… maar ik hoor niemand over de meer essentiële zaken in ons bestaan! En dat toch, beste mensen, terwijl daar zoveel te verbeteren valt… Wekelijks waden wij door slecht ingerichte vertrekken, trotseren wij misplaatste meubelstukken en registreren de kegels in mijn iris alleen nog maar variaties beige. 

En net als het baasje dat langzaam op zijn hond begint te lijken, kleuren wij mensen gestaag mee in de tonen van ons habitat. Kamagurka zei ooit; “op groenland zijn de meisjes oranje”. Wat dat precies betekende blijft mij een raadsel, maar in Nederland blijven ze overduidelijk beige.

Neem geen risico en bel direct bij de eerste tekenen van ver-beige-ing, om mogelijke onherstelbare schade te voorkomen. Een te lange blootstelling aan, of een te hoge concentratie, beige - kan uw oordelingsvermogen blijvend aantasten. Daarnaast is het gebruik van beige uitermate verslavend - en zullen reguliere gebruikers een voorkeur ontwikkelen voor een gelijktijdig gebruik van verschillende verschijningsvormen (ton-sur-ton) om uiteindelijk te resulteren in een algehele verstandsverbeige-ing met isolatie ten opzichte van de markt als gevolg. Dit is niet alleen slecht voor uw gezondheid, maar betekent in de meeste gevallen ook het einde van uw bedrijf.

Dus om terug te komen op uw goeie voornemens, beste ondernemer: 
Denk aan de gezondheid van uw bedrijf en stap eens wat regelmatiger binnen bij de interieurarchitect.

Wij wensen u een een kleurrijk 2017!

ral1001.gif
Opgeleverd: MABI City Centre Hotel

Opgeleverd: MABI City Centre Hotel

Opgeleverd: beursstand MOSA

Opgeleverd: beursstand MOSA